İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Şair Nabi İlkokulu

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını  başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

İyi Tatiller diliyoruz.

Öğrencilerimiz ile  Çanakkale Şehitliğine gezi düzenledik.

FOREST KEMERBURGAZ MACERA OKUL GEZİMİZ.

#1Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlu olsun

Nis

Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramıni kutlarız.

Nis

23 Nisan 1920, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde,cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE Zaferini okulumuzda kutladık. Şehitlerimizi ve gazilerimiz rahmet ve minnetle andık.

Mrt

"BAĞIMLILIĞA BİRLİKTE DUR DİYELİM" FARKINDALIK EĞİTİMİ SEMİNERLERİMİZE TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Mrt

Okulumuzda, yapılan etkinlikle  bağımsızlığımızın simgesi İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yıl dönümünü kutladık.

Şbt

Okulumuz ve velilerimiz ile birlikte 10 ilimizde meydana gelen depremdeki insanlarımız için yardım toplanarak deprem bölgesine gönderildi.

Birlikte Güçlüyüz.

Ock

Okul Destek Personeline Öfke ve Stres Yönetimi konusunda okulumuz rehberlik servisine tarafından seminer gerçekleştirildi.

Ock

Aile Okulu Projesi kapsamında ikinci dönem eğitmleri 06.02.2023 tarihi itibarı lle bşlayacaktır. Gerekli planlamaların yapılabilmesi açısından siz değerli velilerimizin Okul Rehberlik Servisine müracatınızı bekliyoruz.

Bilgi için 05332510231 nolu Telefonu arayabilirsiniz.

"Çocuk ailenin, aile de toplumun ürünüdür;"

Saygılarımızla

Ara

Sınıflarımızda Yerli  Malı Haftası  kapsamında yurdumuzda üretilen ürünler, sergilendi yöresel kültürümüz tanıtıldı.

Kas

Atatürk'ün Başöğretmenliğini kabul ettiği günü Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Ülkenin geleceğinin mimarlarını yetiştiren meslektir öğretmenliktir.

Başöğretmenimiz Atatürk başta olmak üzere öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Okul rehberlik servisinin katkılarıyla, Psikolojik Danışman Metin BORAHAN'ın sunumuyla Aile İçi ilişkiler konusunda gerçekleştirilecek olan veli akademileri eğitimimize tüm velilerimiz davetlidir.