İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Şair Nabi İlkokulu

Kas

29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında, okulumuzda Kızılay Haftası Kutlama Programı gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ekm

Sayın velilerimiz; 24.10.2022-27.10.2022 tarihleri arasında  saat 09:15ve 13:00'da ikişer seans ve her seansa duyurusu yapılan 4 sınıf velisinin katılımı şeklinde yapılacak olan "OKUL KÜLTÜRÜ , KURALLAR, SORUMLULUKLAR, AKRAN ZORBALIĞI ve ŞİDDET"  konulu eğitime davetlisiniz.

Eyl

Saygıdeğer Velilerimiz; Bakanlığımızın 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında siz paydaşlarımıza yönelik Halk Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği icerisinde Bakanlık onaylı ve E-Devletinize yansıyacak olan "AİLE OKULU" sertifika projesi okulumuz bünyesinde 3 Ekim'de başlayacaktır. Kontenjan her kurs dönemi için 20 kişi olacak şekildedir. Katılmak isteyen siz değerli velilerimizin bizzat Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisine 28.09.2022 tarihine kadar müracaat etmeniz gerekmektedir. Saygılarımızla.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılarılar dileriz.

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılı kutlu olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz.

Haz

Tüm öğrenci, öğretmenlerimize mutlu ve iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuzda yapılan 3. ve 4. sınıflar arası futbol turnuvasında dereceye giren sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ödüllendirildi.

3. sınıflar futbol turnuvasında :

3. olan sınıf 3/H Azize GÖKTAŞ

2. olan sınıf 3/G Ayça BÜLBÜL

1. olan sınıf 3/B Gülden ARSLAN

4. sınıflar futbol turnuvasında :

3. olan sınıf 4/F Ayşegül AKSOY

2. olan sınıf  4/C Rümeysa TURGUT

1. olan sınıf 4/D Şükran HAMURCU olmuştur.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.

May

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi Mustafa Kemal ATATÜRK ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Ekm

2021-2022  Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kuruı Toplantısı 22.10.2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Eski yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı  teşekkür eder yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar dileriz.

Yeni seçilen OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ

ASİL ÜYELER