İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Şair Nabi İlkokulu

ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIĞI 15 TEMMUZ İLE İLGİLİ GAZETEMİZ

Kas

Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun

Ekm

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan cumhuriyetimiz yaşında!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.

#Cumhuriyet100Yaşında

Ekm

2023-2024  Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kuruı Toplantısı 20.10.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Eski yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı  teşekkür eder yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar dileriz.

Yeni seçilen OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ

ASİL ÜYELER

1- BERRA kORKUT

2- SEDA ÇINAR

3- YELİZ ŞETÜRK

4- SEREN GÜVEN

5-SİBEL MOLLAOĞLU

YEDEK ÜYELER

1-GÜLDENİZ HAMADOĞLU

2-KADER MUTLU

3- HAKAN KARKİLİ

4-ŞADİYE TAŞ

5-AYSUN ASAN

DENETLEME KURULU:

1-EMİNE ATILKAN(ASİL)

2-SULTAN  BULUT(YEDEK)

Ekm

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü ile ilgili okulumuzun yaptığı yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ için okulumuzda yapılan etkinliklerimiz.

Eyl

2023/2024 eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle "İlköğretim Haftası"nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyoruz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” vesilesiyle, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi hürmetle anıyoruz.

#15Temmuz

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını  başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

İyi Tatiller diliyoruz.

Öğrencilerimiz ile  Çanakkale Şehitliğine gezi düzenledik.